06 39837027 | 06 48273576 info@vitaverde.nl

Vanaf begin april tot en met eind september bent u van harte welkom om van onze tuin te komen genieten. Kom samen of alleen. Met de fiets, de auto of de benenwagen. Met regen of met zonneschijn. Neem een boek mee, lekker zitten lezen. Dat vinden wij een leuk gezicht.  

 Loop uitgebreid een rondje, even op de knieën om dat ene bloempje wat beter te bekijken. Vergeet vooral niet uw neus af en toe te gebruiken. De seringen in het voorjaar. Die ene roos bij de pergola. Aan elke kant van de vijver een Jasmijn. Ooooo en die Vuurwerkplant, ja welke zou dat zijn, ruikt gek genoeg sterk naar citroen.

 Vergeet vooral ook het buitengebied niet. Hier laten wij de natuur wat meer zijn eigen gangetje gaan. Bij de zelfgemaakte metershoge schommel staan prachtige wilde bloemen. De Juffertjes in ‘t groen zijn onze lievelings. Maar Klaprozen, Korenbloemen en Malva is er ook te vinden.

 En dan na deze ontdekkingstocht ook nog even niets… Gewoon even zitten. Of misschien zelfs lekker liggen, die hangmat ziet er aantrekkelijk uit! Een taartje of een tosti, thee of koffie erbij.

High Tea

Voor de echte smikkelbekjes onder u hebben wij nog iets speciaals. Want wat is een betere combinatie dan tuin, thee en taartjes.

Laat uzelf verrassen met verschillende zoete en hartige hapjes. Aangezien wij niet blij worden van elke keer hetzelfde recept zal elke High Tea een tikkeltje anders zijn. Zoete of hartige scones, muffins, een appeltaartje, een stukje rabarber- of aardbeiencake, koekjes of een brownie, sandwiches, een bolletje gemaakt van aardappelpuree of een fris komkommersoepje. En natuurlijk koffie en thee.

Heeft u een allergie, wel handig als u dat even laat weten! Daar kunnen wij uiteraard rekening mee houden.

Een High Tea boekt u het liefste uiterlijk op de woensdag voor het weekend dat er op volgt. Bent u toch iets aan de latere kant, het is het proberen altijd waard! Vanaf een man of 10 serveren wij ook een High Tea buiten de openingstijden om. 

We kunnen ook een mooie cadeaubon voor een high tea voor u uitschrijven en zo nodig opsturen. 

Neem voor meer informatie contact op met Rosemieke /  06 48 273 576  of reserveer via de knop hieronder. Een reservering is altijd pas definitief na onze bevestiging. 

Prijs per persoon

€22,50

Ontbijt

En wat denkt u van een lekker ontbijtje? Onze B&B gasten weten als geen ander dat dit een van onze specialiteiten is: Bananenpannenkoekjes gemaakt met amandelmeel. En dan met wat lekker spul erop; bijvoorbeeld kokos, munt, granola en pompoenpitten. Soms met aardbeien of frambozen. Of warm appelcompote. Net wat onze tuin op dat moment te bieden heeft. Een glaasje jus erbij en koffie of thee.

Dit ontbijtje maken wij vanaf 2 personen. En mocht u met meer dan 2 willen komen, dan doen wij in overleg voor u onze deuren wat eerder open dan gebruikelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Rosemieke /  06 48 273 576  of reserveer via de knop hieronder. Een reservering is altijd pas definitief na onze bevestiging.  

O ja.. En mocht u nou denken, “dat zijn toch helemaal geen pannenkoekjes op die foto?!” Dat klopt helemaal!! Dit zijn wentelteefjes met verse aardbeien uit de moestuin. Een ontbijtje van afgelopen weekend voor de B&B. Aan de juiste foto’s voor dit onderdeel wordt nog gewerkt….  

Prijs per persoon

€12,50

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Nieuweweg 10, Megchelen

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Theetuin VitaVerde

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

Van begin April tm eind September: 

  • Vrijdag 11.00 - 17.00
  • Zaterdag 11.00 - 17.00
  • Zondag    11.00 - 17.00

Als u op de hoogte wilt blijven van de actuele openingstijden houdt u onze website of google-pagina in de smiezen. 

Extra open in 2019

  • Hemelvaartsdag 10.00 - 17.00