/

    Casa Vita Verde

    CASA VITA VERDE is een (rookvrije) B&B in het buitengebied van de mooie Achterhoek. De B&B bevindt zich in een vrijstaand houten gebouw met een afgesloten prive tuin met eigen ingang. Dit is een comfortabele plek voor een aangenaam verblijf in de mooie Achterhoek. De B&B heeft een slaapzolder met stahoogte in het midden en een vaste trap met een comfortabel bed met 2 binnenveringmatrassen en verstelbare lattenbodems( 180x200). Naar wens opgemaakt met 1 of 2 dekbedden ( graag bij reservering doorgeven).

    Verder heeft u de beschikking over een zithoek en een (slaap)bank waar evt. een tweede slaapplaats kan worden gemaakt (140x200). De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Voor een warme of koude drank is er een waterkoker, magnetron en koelkast aanwezig. De B&B heeft naast een CV een houtkachel ( hout incl.) voor een gezellige sfeer in de koude maanden. Ook wifi, tv en stereo zijn aanwezig. Voor uw fietsen heeft u de beschikking over een eigen afgesloten berging met stroom.

    Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in 2 manden middels een ontbijtloketje. U kunt hier dan desgewenst binnen of bij mooi weer heerlijk buiten van genieten.

    Honden zijn van harte welkom in de B&B en de bijbehorende afgesloten prive tuin.